8 februarie 2012

Noul Opel Mokka: dimensiuni compacte, atitudine impunătoare

■Primul model al unui producător german din noul segment SUV sub-compact

■Noul Mokka extinde portofoliul Opel şi impulsionează piaţa europeană de autovehicule SUV în creștere

■Design nou, sportiv şi dinamic, combinat cu funcţionalitate rafinată

■Tracţiune pe puntea faţă sau integrală, transmisii automate sau manuale cu 6 trepte de viteză

■Două motoare pe benzină şi unul diesel, tehnologie economică Start/Stop standard

Rüsselsheim. Un nou nume şi un segment nou pentru Opel: la începutul noului an şi cu două luni înaintea premierei internaţionale care va avea loc la Salonul Auto de la Geneva pe 6 martie 2012, Opel publică primele fotografii cu noul SUV sub-compact, Opel Mokka.
Cu noul Mokka, Opel este primul producător german care a lansat un rival în segmentul în creştere al autovehiculelor SUV subcompacte.
Cu noul Mokka, Opel este primul producător german care a lansat un rival în segmentul în creştere al autovehiculelor SUV subcompacte.

În ciuda lungimii sale de 4,28 de metri, modelul Mokka poate transporta fără dificultăţi cinci persoane într-o poziţie confortabilă. Acesta respectă, de asemenea, promisiunea Opel de a combina designul atrăgător cu tehnologiile inovatoare şi funcţiile destinate clasei superioare, făcându-le accesibile unei categorii mai mari de cumpărători.
„Modelul Opel Mokka ia punctele forte de la autovehicule SUV convenţionale de dimensiuni mai mari, comprimându-le într-un format compact şi modern”, spune Karl-Friedrich Stracke, CEO Opel. „Modelul Mokka extinde gama de autovehicule Opel şi duce mai departe tendința ascendentă consolidată de-a lungul ultimilor ani cu ofensiva noastră de produse puternice. De asemenea, acesta impulsionează noul segment B de autovehicule SUV, care se estimează că va înregistra o creştere semnificativă în următorii ani.”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu