11 februarie 2012

Porti Deschise OPEL Rucom GTC Astra-Zafira Tourer-New Combo

ÎN ZILELE DE 24 ŞI 25 FEBRUARIE, ÎŢI VOM PREZENTA CELE MAI NOI MODELE DE LA OPEL

 3 NOUTATI PENTRU TOATE GUSTURILE ŞI NEVOILE CLIEŢILOR NOŞTRI VOR FI PREGĂTITE SA TE INTAMPINE.

Noul GTC Astra. Este de ajuns o singură privire asupra modelului GTC Astra şi vei simţi pasiunea. Grila radiatorului de formă trapezoidală, de mari dimensiuni, amplasată jos în bara de protecţie faţă accentuează caracterul sportiv al acestui autovehicul. Designul dinamic al farurilor conferă autovehiculului un aer sportiv - o combinaţie inedită de faruri bi-xenon în formă de ochi de vultur şi lumini diurne în formă de aripă, cu tehnologie LED. Bara cromată cu care te-ai obişnuit deja are acum un plus de rafinament şi este amplasată proeminent deasupra grilei radiatorului.


Zafira Tourer. Bun venit la o nouă modalitate de percepție a spațiului în segmentul monovolumelor! Mergi mai departe de simpla funcționalitate și descoperă un loc unde te simți bine, unde te poţi relaxa și poţi fi tu însuţi: un lounge pe roți.


Noul Combo. Două variante de lungime şi de înălţime, cinci motoare, transmisie manuală automatizată pentru motorul 1.6 CDTI de 90 cp şi sarcina utila de până la 1 tonă: noile autovehicule comerciale Opel Combo le au pe toate. Vrei mai mult? Urcă la bord.

Te asteptam cu oferte extraordinare pentru autovehicule deosebite.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu