30 septembrie 2010

Chevrolet @ParisMotorShow 2010

Daca Opel a deschis Salonul Auto de la Paris 2010, standul Chevrolet a fost ultimul pe la care au trecut fericitii jurnalisti prezenti in capitala Frantei. Putini producatori s-au putut lauda cu atat de multe noutati precum Chevrolet si chiar daca masinile au fost aratate intregii lumi in imagini inainte de Paris 2010, premierele Chevy n-au fost deloc banale - se poate chiar spune ca ceea ce s-a putut vedea 'live' si in marime naturala, a aratat chiar mai bine decat fotografiile care anticipau salonul.

Chevrolet Orlando va fi prima masina dintre cele patru noutati prezenta in showroom-urile Europei; este vorba despre un family car de sapte locuri, primul MPV al Chevrolet pe Batranul Continent. Cruze-ul hatchback nu prea mai are nevoie de prezentari dupa caldura cu care a fost primit inca de la primele fotografii oficiale, iar noul Chevrolet Aveo este de departe un pas inainte pentru cel mai important segment al producatorului; mai lung si mai lat decat vechea generatie, noul Aveo va fi disponibil in vara anului viitor.

Cu o noua parte frontala si noi motorizari/transmisii, Captiva isi fa face debutul pe piata europeana in primavara lui 2011; latura sportiva a Chevrolet este de asemenea prezenta la Paris prin Cruze-ul WTCC, lider actual in cele doua clasamente ale Campionatului Mondial de Turisme, si Corvette-ul C6.R care alearga in competitiile de aduranta; toate acestea inseamna ca Chevrolet continua sa se dezvolte si sa faca pasi importanti inainte.






Pentru imagini interesante cu standul Chevrolet (chiar din 'culise') urmati link-ul: http://www.flickr.com/photos/chevroleteurope/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu