22 septembrie 2010

Va asteptam in showroom: Porti deschise Meriva, 24 si 25 septembrie

  • Opel Meriva este disponibil spre testare la reprezentanţele Opel
  •  Pe 24 – 25 septembrie campionul flexibilităţii îşi va dovedi calităţile incontestabile
  •  Vizitatorii showroom-urilor au ocazia să câştige excursii la Disneyland Paris
  • Showroom-ul va fi deschis in ambele zile pana la orele 19.00

Distribuitorii Opel au uşile deschise vineri, 24 septembrie, şi sâmbătă, 25 septembrie, pentru a arăta celor interesaţi motivele pentru care noua generaţie Opel Meriva este cu adevărat campionul flexibilităţii.

Modelul este recomandat de specialiştii germani în sănătatea spatelui de la asociaţia Acţiune pentru un Spate Sănătos - Aktion Gesunder Rücken, AGR. Cele trei dotări care au contribuit decisiv la obţinerea acestei certificări de către Meriva sunt sistemul de dispunere a scaunelor din spate FlexSpace, sistemul inovator de portiere FlexDoors şi scaunele din faţă sport ergonomice. Suportul pentru biciclete FlexFix este o dotare opţională utilă şi ergonomică.

Numai doi constructori de autovehicule, o marcă premium şi marca Opel, au primit acreditarea AGR pentru scaunele din faţă ale modelelor produse, iar Opel este singurul producător auto care a primit o recomandare din partea acestei prestigioase asociaţii pentru un sistem de dotări.

Portierele cu deschidere inversă FlexDoors, o premieră în acest segment, aduc o nouă dimensiune a accesibilităţii pentru locurile din spate ale autovehiculului Meriva. Designul optimizează dimensiunea spaţiului de deschidere a uşii, permiţând utilizarea locului ocupat de pasajul roţilor din spate în cazul portierelor cu deschidere normală. Prin amplasarea balamalelor portierelor din spate pe montantul C, spaţiul de urcare şi coborâre din autovehicul este mai mare. Acesta este sporit şi deoarece locul de acces este amplasat lângă montantul B, acolo unde distanţa dintre podea şi acoperiş este mai mare.

Portierele FlexDoors îmbunătăţesc şi nivelul de ergonomie. Portierele FlexDoor ale autovehiculului Meriva se deschid într-un unghi de aproape 90 de grade, cu mult mai larg decât cel al portierelor convenţionale, facilitând încărcarea diverselor obiecte. De asemenea, accesarea părţii din spate a habitaclului este facilitată în spaţiul strâmt din autovehicul.

Portierele FlexDoors sunt sigure. Inginerii Opel au dezvoltat un sistem solid ce închide şi încuie întotdeauna portierele în mod automat atunci când autovehiculul se deplasează cu o viteză mai mare de patru kilometri pe oră. Pentru a asigura performanţe şi fiabilitate optime, sofisticatul sistem de siguranţă avertizează întotdeauna şoferul atunci când o portieră nu este complet închisă.

Maşina ideală pentru familii
Datorită caracteristicilor sale deosebite de confort şi siguranţă, noul Opel Meriva este soluţia ideală pentru familii cu copii mici sau persoane active, preocupate de activităţi sociale.

Părinţii pot sta în locul ocupat de obicei de uşa deschisă, ceea ce le permite să se întindă pentru a ajuta copii mai mici cu centura de siguranţă. Adulţii pot să urce şi să coboare uşor de pe locurile din spate, fără a trebui să evite pasajul roţii. Şi mai important, atunci când portierele din faţă şi cele din spate sunt deschise simultan, FlexDoors creează o zonă de siguranţă: copiii şi părinţii pot coborî din autovehicul în acelaşi timp, fără a fi separaţi de o portieră, iar copiii pot fi ţinuţi sub control.

Vizitatorii showroom-urilor Opel se pot înscrie pe 24 şi 25 septembrie la tombola care are ca premii 5 excursii la Disneyland Paris, exclusiv pentru familii.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu